сряда, 16 декември 2015 г.

Миксирано календарче 2016

Здравейте, сръчковки!
Преди време ви бях показала двете картички, които правих за две приятелки, завърнали се от гурбет в Гърция. 
За съжаление, въпреки че на картичките бяхме сложили край на чужбината, вчера една от тези две приятелки, пак замина за южната ни съседна.
По тази причина, тяхната приятелка ( в случая поръчителката), ме помоли да изработим нещо за спомен от България, което ще напомня на заминаващата приятелка, че в родината я очакват нейните близки и неразделни дружки.
Решихме да е календарче с тяхна обща снимка, което да отброява дните до следващата им среща, в което дискретно скрих и един малък часовник, който да напомня да не закъсняват за срещите си.
Смятам, че е подхожда на темата на новото предизвикателство в Картишоците "Празнично вълшебна тема. Отрупан е със пухкав снежец, с лъскави орнаменти и много вълшебство :)
Използвала съм (3D снежна паста, снежни кристали, метална висулка, изрязани елементи, плодчета, тичинки, дантелена салфетка, лъскава мрежичка




*Предизвикателства:
-
-
-




3 коментара:

  1. This is a great calendar! Love the composition and the beautiful embellishments. Thanks so much for taking the challenge this week at Shopping Our Stash!
    Hugz,
    Chana, DT

    ОтговорИзтриване
  2. Super cute!!! Thank you for joining us at Fan Tastic Tuesday, good luck!!! Amy DT

    ОтговорИзтриване
  3. Beautiful project! So many different elements to admire! Fantastic job!
    Thanks for joining the crew at SHOPPING OUR STASH for our "Let It Snow" challenge!!

    ОтговорИзтриване